Češnjevek 22, 4207 Cerklje na Gorenjskem
PON - PET: 8.00 - 17:00

Osovine za prikolice ADR

V naš prodajni asortima smo vključili tudi osovine za prikolice proizvajalca ADRAGRI iz Italije.

 

Vse osovine so homologirane in odobrene v skladu z direktivami EU. Tehnične značilnosti izdelkov ADR so priznane v vseh državah EU in s tem povezanih državah. Izdelki ADR so odobreni tudi v skladu z lokalnimi predpisi: na primer TUV v Nemčiji ter CEMAGREF in UTAC v Franciji. Imajo certrifikat ISO 9001:2015.

 

Vse osovine  so opremljene z identifikacijsko ploščico, ki omogoča iskanje kod za zahtevane kose v primeru potrebe za rezervne dele- ADR ima tudi razvejano mrežo za distribucijo rezervnih delov v vseh evropskih in neevropskih državah.

 

 

Zgodovinske prelomnice podjetja:  

  • Začetek zgodbe uspešnega podjetja sega v leto 1954, ko sta Giovanni in Antonia Radrizzani sta v majhni delavnici v Uboldu odprla lastno stružnico in opravljala dela za tretje osebe.
  • Leta 1970 se je Giovanni Radrizzani Snc preimenoval v ADR Spa, preoblikoval se je iz majhne obrtne delavnice v poslovno podjetje in se osredotočil zlasti na vidike delovanja in organizacije.
  • Lata 1980 so posel širili v Evropo, zato sta brata Radrizzani poslovne poti usmerila k proizvajalcem kmetijskih strojev, ki delujejo na evropskih trgih.
  • Leta 2000 se skupina zavzema za konsolidacijo in širitev poslovanja na neevropske trge z odprtjem novih proizvodnih in poslovnih prostorov na Kitajskem, v Braziliji in Kanadi.
  • 2010 Nakup skupine Geplasmetal v Španiji dokazuje napredek skupine. Pridobitev zgodovinskega francoskega podjetja SAE-SMB je pomemben korak k osvajanju industrijskega trga.

 

V našem podjetju vam nudimo svetovanje in nakup za:

osovine, polosovine, zavore in rezevne dele

- ADR